Digitaal geschilderd – Sneeuwwitje

Geplaatst door op / 0 Reacties

Queen Snowwhite (Sneeuwwitje)

Queen Snowwhite is een digitaal geschilderde foto waarbij de foto een geschilderde, geanimeerde look krijgt. In dit geval gaat het om een cosplay foto waarbij het model, Alexis Frost, verkleed is als Sneeuwitje. De kroon is een toegevoegd item. Haar ogen zijn veranderd, ze zijn iets groter gemaakt zodat ze nu meer naar voren kijkt in plaats van naar boven, ze zijn van kleur veranderd. Haar bovenlip is iets groter gemaakt en ook van kleur veranderd. Haar nagels zijn iets verlengd en op twee nagels is een hartje toegevoegd. Op alle nagels is een laagje licht gekleurde lak geschilderd. Haar haren zijn ook geschilderd waardoor ze meer glans hebben gekregen als op de originele foto. De appel heeft een rijkere kleur gekregen. De kroon is een extra item dat is toegevoegd.

Dit soort digitale schilderijen worden weliswaar digitaal (in photoshop), maar verder volledig met de hand geschilderd middels een cintiq HD Touch graphic board.

Bent U of ben jij cosplayer en wil je jouw foto in hoge resolutie geschilderd hebben op deze manier? Voor een portret foto reken ik 30,00 euro, voor een full body foto 70,00 euro. In beide gevallen word de achtergrond eveneens aangepast.

Wil je meer voorbeelden zien? Neem dan ook eens een kijkje op mijn DeviantArt account.

Je kunt ook rechtstreeks contact met me opnemen. (deze foto geldt als voorbeeld en is NIET te koop)

Fotografie credits: Alexis Frost

Reageren is niet mogelijk.