Animecon 2015

Animecon 2015

Sinds een aantal jaren bezoek ik de Animecon in Den Haag. Het is één van de grootste cosplay evenementen ter wereld. Drie dagen gevuld met lessen, entertainment, hebbedingetjes, shows, manga’s, nieuwe spellen en heel veel mensen in cosplay. Er is tevens een dealerroom waar je van alles kunt kopen wat te maken heeft met anime.

Vorig jaar was de eerste keer dat ik mijn camera mee had en foto’s van aanwezigen heb gemaakt. De één nog mooier als de ander, zoveel werk aan hun kostuums gedaan of schmink.

Als je meer over dit evenement wilt weten bezoek dan Animecon 2016

De foto’s die ik maak zijn gratis bij me te bestellen. Het is echter ook mogelijk je foto te laten bewerken voor een kleine vergoeding. De bewerkte foto kan gebruikt worden voor advertentie doeleinden (lees als voorbeeld op de site of social media), maar alleen als je daar je toestemming voor geeft.

Na de Animecon van dit jaar zal ik een nieuwe foto galerij plaatsen waar de foto’s genummerd zijn. Als je je eigen foto(s) wilt bestellen stuur me dan een email met de nummers van de foto(s) die je wilt hebben.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de foto’s van vorig jaar zodat je kunt zien wat ik met bewerken bedoel.

Deze afbeeldingen kun je niet vergroten of downloaden. Zie je een foto van jezelf en wil je deze hebben, email me dan. Ik heb de bewerkingen gedaan als voorbeeld voor digiartsy, vandaar dat dit op de foto staat.

DEEL
Categorieën

mensen

Datum

mei 30, 2016 11:01 am

Auteur

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet zichtbaar Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>