Animecon 2016

10 t/m 12 juni was het weekend van Animecon. Het was een bijzonder gezellig weekend met games, anime’s, workshops, tekenen, dansen, vechtsporten, muziek, shows, modeshows, prachtige cosplayers en nog veel veel meer. Ik liep rond in een steampunk outfit en een camera om mijn nek. Op zaterdag heb ik van meerdere cosplayers foto’s gemaakt en beloofd deze op de site te zullen zetten. Bij deze dus. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en leuke mensen leren kennen.

Als je je eigen foto hiertussen ziet en deze graag toegestuurd krijgt, stuur me dan een email  (het email op mijn visitekaartje is helaas incorrect. Er staat .com maar dat moet zijn .nl. Via de site kom je op het juiste email adres binnen.

Ik stuur je dan de originele foto per mail. Vermeld het nummer dat bij de foto staat en je ontvangt zowel de originele foto als de bewerkte.

Klik op de eerste foto hieronder om alle foto’s in een slideshow te zien. Je kunt deze tevens opslaan maar ze zijn kleiner gemaakt en hebben een watermerk. De originele foto’s hebben dat uiteraard niet.

DEEL
Categorieën

anime

Datum

juli 4, 2016 2:28 pm

Auteur

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet zichtbaar Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>