Welkom op mijn website. Als je doorgaat met bladeren en het gebruiken van deze website, ga je akkoord met en ben je aan de volgende bepalingen en voorwaarden voor gebruik, die samen met het privacybeleid van SlichoArt de  relatie met u in verband met deze website vaststelt. Als u het oneens bent met enig deel van deze voorwaarden, dan kunt u mijn website niet gebruiken.

De term ‘SlichoArt’ of ‘ik’ verwijst naar de eigenaar van de website waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in Krimpen aan den IJssel, Nederland. De term ‘u of jij’ verwijst naar de gebruiker of bezoeker van deze website.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De inhoud van de pagina’s van deze website is voor uw algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
  • Deze website maakt gebruik van cookies om jouw browse voorkeuren te volgen. Als je toestaat dat cookies worden gebruikt, kunnen de volgende persoonlijke gegevens opgeslagen worden door derden: Facebook, Twitter, Google, Instagram, Google Analytics en Pinterest. De volgende informatie wordt opgeslagen door mij voor het gebruik van de webshop op deze website: Jouw e-mail, naam, adres. Dit wordt opgeslagen voor interne en verzend doeleinden. Deze expliciete informatie zal nooit worden gedeeld met derden.
  • Noch wij, noch derden bieden geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de juistheid, tijdigheid, de prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. U erkent dat dergelijke informatie en materiaal onjuistheden of fouten kan bevatten en we sluiten uitdrukkelijk aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan door de wet uit.
  • Uw gebruik van informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie is bij mij. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, look, uiterlijk en graphics. Reproductie is verboden in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden.
  • Sommig materiaal zal onder gemeenschappelijke creatieve licentie worden geplaatst. Deze inhoud heeft een duidelijke CC icoon. Lees de documentatie voor meer info over Common Creatives.
  • Alle handelsmerken in deze website die niet het eigendom van of in licentie gegeven zijn aan de exploitant worden erkend op de website.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering voor schadevergoeding en / of als een strafbaar feit.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook linken naar andere websites. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie te verstrekken. Zij betekenen niet dat we instemmen met de website (s). Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website (s).
  • Het gebruik van deze website en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.

Reageren is niet mogelijk.